Blessin voor kwartfinale Union – Anderlecht

Blessin voor kwartfinale Union – Anderlecht: “Het wordt een hevige competitie”

14 januari om 16:30

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, blikt vooruit op de Croky Cup kwartfinale tegen RSC Anderlecht. Blessin geeft aan dat hij dit als een flinke uitdaging ziet, maar de hoofdtrainer ziet ook het belang van het thuisvoordeel in.

Blessin weet dat het voor Union niet gemakkelijk gaat worden, wanneer Anderlecht op bezoek komt. “Het wordt een hevige competitie, een stugge tegenstander. Maar zoals ik altijd zeg, we spelen thuis met de steun van onze supporters. We willen door naar de volgende ronde”, deelt Blessin via de officiële kanalen van Union.

Blessin vertelt dat Union de volledige focus nodig gaat hebben tegen Anderlecht. “Dat het niet gemakkelijk gaat worden is duidelijk, maar we moeten onze volledige concentratie hierop zetten. Maar we hebben morgen nog een training en nog een dag vrij, dan zijn we volledig gefocust op de volgende wedstrijd tegen Anderlecht”, besluit Blessin.

Op woensdag 17 januari is het zo ver, dan komt Anderlecht op bezoek bij Union voor de kwartfinale van de Croky Cup. De andere kwartfinales worden gespeeld tussen KAA Gent en Club Brugge, OH Leuven en Royal Antwerp FC en tot slot KV Oostende tegen RWDM.