Strijd om De Cuyper barst los: 'Bundesliga lonkt voor Club Brugge-uitblinker'

9 januari om 11:13
Laatste update: 9 januari om 11:15

Club Brugge kan dit seizoen rekenen op een sterke Maxim De Cuyper, die een uitstekend begin bij Blauw-Zwart achter de rug heeft. De linksachter is één van de uitblinkers bij Club Brugge en kan dat mogelijk gaan verzilveren met een transfer.

De linksachter werd in het verleden al gelinkt aan buitenlandse clubs, maar koos ervoor om zijn kans te grijpen bij Club Brugge. Dat heeft hij ook gedaan, waardoor de volgende stap lonkt voor het Brugse jeugdproduct.

De voorbije dagen werd hij nog aan PSG gelinkt, al is daar volgens Sacha Tavolieri weinig waarde aan te hechten. Wel geeft de X-er aan dat er heel wat ploegen uit de Bundesliga het vizier hebben gericht op De Cuyper.

Die ploegen willen de linksachter deze winter al in huis halen, al bestaat de kans dat De Cuyper het seizoen gewoon uitdoet bij Club Brugge. Bij Club Brugge, waar hij nog een contract tot medio 2026 heeft, zit hij na 31 partijen aan twee doelpunten en tien assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.