Ure klaar om stappen te zetten bij Anderlecht: “Naar volgende niveau groeien”

Ure klaar om stappen te zetten bij Anderlecht: “Naar volgende niveau groeien”

8 januari om 08:45
Laatste update: 8 januari om 08:47

Robbie Ure van de RSCA Futures is mee op stage met Brian Riemer en consorten in Tunesië. De 19-jarige Schotse spits is volgens coach David Hubert klaar voor de volgende stap.

Hubert weet dat Ure wil doorbreken bij de A-kern. “Hij heeft alvast het potentieel. Het zal echter nog even duren voor hij de plaats van Kasper Dolberg kan innemen. Hij heeft nog veel werk te doen en dat weet hij. Robbie is in veel dingen geïnteresseerd en is bereid aan veel details te werken om uiteindelijk naar het volgende niveau te groeien”, citeert Het Nieuwsblad de assistent-coach van de RSCA Futures.

Tegen Cercle Brugge werd Ure al eens geselecteerd, maar uiteindelijk haalde hij de bank niet. De stage in Tunesië is een opsteker voor de Schot. “Het is een eerste stap. Dit soort kleine beloningen zorgen voor extra motivatie bij ambitieuze jongeren, het zorgt ervoor dat ze het hoogste niveau willen bereiken. Het geeft ze bovendien de kans om te leren van meer ervaren spelers.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.