Sabbe helemaal terug bij Club Brugge, nog even wachten op andere pionnen

5 januari om 21:00

Club Brugge vertoeft momenteel in Spanje waar het zich voorbereidt op de komende drukke weken op de kalender. Ook heel wat jongens zijn klaar om binnenkort terug te keren na blessureleed.

Geen Tajon Buchanan meer bij Club Brugge, maar Ronny Deila kan binnenkort wel weer beschikken over Kyriani Sabbe. De jonge rechtsachter is al sinds eind september out, nadat hij geblesseerd raakte tegen KRC Genk. Inmiddels traint hij wel terug mee en zal hij na de stage ook weer wedstrijdfit zijn.

Ook Victor Barbera is terug en kan binnenkort weer in actie komen. Hoogstwaarschijnlijk zal dat eerst bij Club NXT zijn. Voor Josef Bursik en Chemsdine Talbi is het nog even te vroeg. Beide pionnen vielen afgelopen zomer uit met een zware blessure. De voorbije maanden waren ze aan het revalideren en inmiddels kunnen ze weer met de groep trainen. Toch wordt hun terugkeer pas begin februari verwacht.

Op Joel Ordonez wordt het ook nog even wachten. De jonge verdediger is mee naar Spanje, maar traint nog individueel. Ook op hem lijkt het nog enkele weken wachten te worden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.