Na vertrek bij Club Brugge blijft Mannaert in voetbalwereld

Mannaert spreekt over toekomst na Club Brugge: "Waarschijnlijk in het voetbal"

4 januari om 21:04

Vincent Mannaert is bezig aan zijn laatste maanden bij Club Brugge en neemt na het seizoen afscheid van BlauwZwart. Waar de toekomst van de CEO ligt, is niet duidelijk. Al lijkt hij toch in de voetbalwereld te gaan blijven.

Mannaert was als CEO actief bij Zulte Waregem en Club Brugge. Bij beide clubs leverde hij goed werk, maar dat worden mogelijk ook niet zijn enige ploegen. In een gesprek met De Tijd onthult Mannaert mogelijk toch geen afscheid te nemen van de voetbalwereld.

"Ik wil op een plek terechtkomen waar ik me goed voel en waar ik het verschil kan maken", geeft Mannaert aan. "Dat zal hoogstwaarschijnlijk nog altijd in het voetbal zijn, omdat ik daar het leeuwendeel van mijn professionele loopbaan heb gewerkt. Wie weet is er nu een carrière in het buitenland voor me weggelegd of beland ik in een job die te maken heeft met sport in de bredere zin", klinkt het.

De kans dat hij ooit nog actief zal zijn voor een andere Belgische club lijkt echter klein. Mannaert wil voorlopig ook voornamelijk denken aan zijn job bij Club Brugge, waar hij nog enkele maanden actief is. "Ik wil mijn tijd bij Club Brugge zo mooi mogelijk afsluiten. Ik hoop op een trofee en dan het liefst in de Europese Conference League, want we zijn er nog niet in geslaagd een Europese trofee te winnen", aldus Mannaert nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.