United heeft vizier op Bakayoko van PSV

'Bakayoko kan mooie stap zetten, Man United gaat voor Rode Duivel'

26 december 2023 om 18:14

Manchester United heeft een nieuwe winterversterking gespot in de Eredivisie. Dat meldt Sport 1. Johan Bakayoko van PSV zou op de radar zijn verschenen bij de Engelse club.

Volgens de journalist van Sport 1 zou United Bakayoko voor nu alleen nog 'in het vizier hebben.' Er lijkt nog geen contact gelegd met PSV en ook niet met de entourage van de Rode Duivel. Bakayoko maakte namens de Eindhovenaren veel indruk in de eerste seizoenshelft, waardoor hij nu dus op een grote transfer mag hopen. Afgelopen zomer wees de flankaanvaller nog een transfer naar het Engelse Brentford af.

Bakayoko zou een marktwaarde hebben van rond de veertig miljoen euro. Het is niet bekend hoe veel PSV wil hebben voor hem. Wel is bekend dat PSV erg gecharmeerd is van Bakayoko. De aanvaller heeft steevast een plekje op de drukbezette flank bij Peter Bosz, al komt dat ook door meerdere blessures van Noa Lang en Hirving Lozano.

De twintigjarige Bakayoko kan dit seizoen een aantal ijzersterke statistieken overleggen. In 27 officiële wedstrijden maakte hij tot nu toe vier goals en gaf hij maar liefst dertien assists op zijn ploeggenoten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.