Gent-trainer Vanhaezebrouck speculeert over transfer van Fofana

Vanhaezebrouck over Fofana: ''We gaan ze niet allemaal laten vertrekken, hé''

22 december 2023 om 07:15
Laatste update: 22 december 2023 om 07:23

Malick Fofana (18) liet mooie dingen zien tegen OH Leuven waaronder een treffer (4-0). Tegelijkertijd nadert de wintermercato. Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck speculeerde over de mogelijkheid dat het talent vertrekt bij de Buffalo's.

De trainer wil wel enkele spelers behouden. ''We gaan ze niet allemaal laten vertrekken, hé'', vertelde Vanhaezebrouck aan Het Laatste Nieuws.

Over Fofana is Vanhaezebrouck duidelijk. ''Malick zal niet vertrekken. Voor hem wordt het belangrijk om op het juiste moment de juiste stap te zetten'', zei Vanhaezebrouck.

Het is wachten op het juiste moment. ''Wij zullen meedenken met hem, en hij zal ook naar ons luisteren. Als je een goeie carrière wil hebben, moet je verstandige keuzes maken en niet zomaar springen op de eerste bus die passeert'', aldus Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck staat met KAA Gent op de derde plek in het Jupiler Pro League-klassement met 35 punten uit 19 wedstrijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.