Wedstrijdverslag KAA Gent-OHL

KAA Gent kent geen problemen met OHL en wint overtuigend

21 december 2023 om 22:36

KAA Gent en OHL namen het tegen elkaar op. De Buffalo's wonnen uiteindelijk zonder problemen van OHL, het werd 4-0. Een opsteker na de verloren topper tegen Club Brugge van afgelopen speeldag.

Al na vijf minuten was het raak. Samoise kopte een voorzet van Fofana tegen de netten. De Buffalo’s kregen de beste kansen Orban kreeg een vrije kans, maar benutte die niet. Even later was het Cuypers die de paal raakte. De ruststand bleef bij 1-0 voor de thuisploeg.

In de tweede helft was het Fofana die via de deklat voor de dubbele voorsprong zorgde. Na 65 minuten was de wedstrijd helemaal gespeeld. Een vrije trap van Kums werd binnengewerkt door de aanvaller. Twintig minuten voor tijd was het Watanabe die de 4-0 kon maken.

Daar bleef het ook bij. Laurent Depoitre maakte nog zijn rentree en kwam als invaller in het veld. De Buffalo’s tellen nu 35 punten uit negentien wedstrijden en staan derde. OHL blijft onderin bengelen met dertien punten en een vijftiende plaats.