Ook blessurezorgen bij Antwerp

Ook blessurezorgen bij Antwerp: ‘Sterkhouder hoogst onzeker voor Anderlecht'

12 december 2023 om 16:25
Laatste update: 12 december 2023 om 16:25

Royal Antwerp FC neemt het woensdagavond op tegen FC Barcelona in de laatste groepswedstrijd van de Champions League. Op de laatste training ontbrak Michel-Ange Balikwisha.

Balikwisha is onder Mark van Bommel een basisklant, maar was er volgens Het Laatste Nieuws niet bij op de laatste training voor de clash tegen FC Barcelona. Mogelijk komt de aanval uit voorzorg niet in actie tegen de Catalanen.

De laatste groepswedstrijd heeft voor Antwerp niets meer te betekenen op sportief vlak. The Great Old is Europees uitgeteld, maar kan nog wel enkele miljoenen op de bankrekening schrijven. Barça is al zeker van de volgende ronde.

FC Barcelona leek aanvankelijk ook enkele grote namen te missen, maar uiteindelijk werd Roberto Lewandowski alsnog in de selectie opgenomen.

Update: Het Laatste Nieuws laat nu ook weten dat Balikwisha hoogst onzeker is voor de topper van komende speeldag in de Jupiler Pro League tegen RSC Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.