Nog geen kopzorgen bij KRC Genk: "Wij zullen Play-Off 1 zeker halen"

3 december 2023 om 18:00

KRC Genk is tegen KAA Gent blijven steken op 2-2. Het is niet de eerste keer dat de Limburgers een voorsprong weggeven, maar Joseph Paintsil panikeert niet. 

"Dit is een grote teleurstelling, omdat we de zege verdienden en klaar waren voor een feestje met de fans", aldus Paintsil bij Het Belang Van Limburg. "Maar zo gaat dat in voetbal. Het is inderdaad niet de eerste keer dat we onszelf vergeten te belonen, toch gaat het niet in onze hoofden spelen. We geloven nog steeds in onszelf, in elkaar, dus zal dat ook snel resultaat opleveren want onze prestatie mocht gezien worden, dat geeft vertrouwen."

Paintsil maakt zich geen zorgen over Play-Off 1. "We zullen Play-Off 1 zeker halen, daar ben ik van overtuigd. Als dat ticket binnen is, willen we meestrijden om de landstitel. We zijn heel teleurgesteld vandaag, maar zitten dus zeker niet in zak en as. Laat ons nu de laatste wedstrijden van het jaar goed afsluiten, dat is onze belangrijkste opdracht."

KRC Genk gaat woensdag op bezoek bij KV Oostende voor de Croky Cup.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.