Geen El Khannouss bij Genk: “We verwachten dat hij beslissend is”

30 november 2023 om 21:56
Laatste update: 1 december 2023 om 12:47

KRC Genk neemt het donderdag in de Conference League op tegen Fiorentina. In Italië staat Bilal El Khannouss niet in de basis bij de Limburgers. Voor de match gaf trainer Wouter Vrancken tekst en uitleg bij zijn beslissing om de jongeling te passeren.

Vrancken zag El Khannouss dit seizoen al regelmatig schitteren. De laatste wedstrijden ging het evenwel iets minder vlot, stelde de trainer voor de camera van Sporza. "Bilal speelde al heel wat goede matchen bij ons en bij de nationale ploeg van Marokko. De laatste matchen maakte hij minder het verschil", aldus Vrancken.

Tegen Fiorentina begint El Khannouss dus op de bank, toch is de kans groot dat hij in de tweede helft gaat invallen. "We willen hem verschil zien maken. Het is de bedoeling om hem speelminuten te geven. Misschien kan hij dan zo het verschil maken", stelde de trainer van KRC Genk nog

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.