'Bepaalde mensen lieten Mannaert vallen'

Mannaert neemt afscheid van Club Brugge: ‘Hij voelde zich in de steek gelaten'

29 november 2023 om 09:44

Vincent Mannaert neemt afscheid van Club Brugge. Het Laatste Nieuws bekijkt wat de oorzaak van de beslissing van de beleidsbepaler is geweest. Mannaert heeft veel successen behaald met Club Brugge.

Maar er is ook een keerzijde van de medaille. Het stadiondossier zorgde voor veel frustratie en ook de mislukte beursgang was een fiasco. Mannaert moest ook publiek toegeven een alcoholprobleem te hebben. ‘Te meer omdat bepaalde mensen in zijn omgeving hem lieten vallen. Mannaert voelde zich in de steek gelaten.’, klinkt het.

Club Brugge is op zoek naar overnemers en de beslissingsstructuur werd al aangepast. ‘Vincent Mannaert besloot de jongste maanden om stukje bij beetje afstand te nemen van zijn grote liefde. Bepaalde wedstrijden liet hij al eens aan zich voorbij gaan.’ Nu wacht Club Brugge de zware taak om een opvolger te vinden. Sven Jaecques van Antwerp wordt alvast genoemd.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.