Deila: “Club Brugge had al meer punten verdiend”

Deila na OHL-Club Brugge: “We hadden nu al meer punten verdiend”

27 november 2023 om 11:42

Het moet Ronny Deila en Club Brugge ongetwijfeld deugd gedaan hebben. Een driepunter buitenshuis, dat was al even geleden. Club Brugge won met 0-1 op het veld van Oud-Heverlee Leuven.

Na afloop van de partij ging Deila in gesprek met Het Nieuwsblad. De trainer van Club Brugge gaf aan dat het een verdiende zege was. “We konden eigenlijk nog meer scoren, maar ik ben blij met wat ik gezien heb vandaag”, klinkt het bij Deila in de krant.

Deila gelooft verder dat Club Brugge misschien al hoger had moeten staan. “Een opluchting? Ach, we willen altijd winnen. De laatste maanden krijg ik steeds dezelfde vragen. Ik ben dat eigenlijk een beetje moe. We geven altijd alles, maar hadden nu gewoon al meer punten verdiend. Dat is de realiteit”, aldus Deila.

Volgens Deila is het nu vooral zaak om een bepaalde consistentie in de prestaties te vinden. “Van onze laatste vijf wedstrijden hebben we er uiteindelijk maar eentje verloren. Dan zijn we niet slecht bezig. Enkel op Union beten we verdiend in het zand”, besluit de coach van Club Brugge.