Jutgla na Leuven – Club Brugge

Jutgla na Leuven – Club Brugge: "Dat is hoe je op het einde voor prijzen speelt"

26 november 2023 om 22:56
Laatste update: 26 november 2023 om 22:56

Ferran Jutgla, de spits van Club Brugge was verantwoordelijk voor het enige doelpunt tegen OH Leuven. Club Brugge won op bezoek bij Leuven met 0-1. Jutgla wist van buiten de zestien de bal fraai in het doel te werken. Jutgla blikt terug op de match.

Jutgla zag dat Club Brugge het niet altijd even gemakkelijk had tegen Leuven. “We hebben goeie momenten gehad, Maar er zijn inderdaad ook momenten waarop we hebben afgezien. Er staat ook een tegenstander op het veld, hè. En die speelde bij momenten ook goed”, citeert Het Nieuwsblad Jutgla.

Jutgla vertelt verder dat Club Brugge goed stand heeft gehouden. “Volgens mij hebben we die moeilijke momenten goed doorstaan. Dat is uiteindelijk hoe je op het einde van de rit meedoet voor de prijzen. Goed spelen is belangrijk maar het gaat ook over rendement. Uiteindelijk is winnen het enige dat telt op het hoogste niveau”, besluit Jutgla.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.