Galarza grijpt kans bij KRC Genk: “Daar droom ik van, wie weet wat er volgt”

Galarza grijpt kans bij KRC Genk: “Daar droom ik van, wie weet wat er volgt”

25 november 2023 om 11:26

Matias Galarza krijgt dit seizoen zijn kans bij KRC Genk. Begin van dit jaar werd hij nog naar de B-kern gestuurd, maar nu is hij één van de pionnen op het middenveld van Wouter Vrancken.

Vrancken sprak met Galarza. “Ik heb bij de start van dit seizoen een goed gesprek gehad met trainer Wouter Vrancken. Hij heeft vooral benadrukt dat hij en de club nog steeds veel vertrouwen in me hebben”, citeert Het Nieuwsblad Galarza.

De Argentijn kreeg dan ook zijn kans. “Met het drukkere programma door het Europese voetbal, wist ik ook dat er meer mogelijkheden zouden komen om minuten te maken. Ik ben dan heel hard gaan werken, zodat ik zeker klaar was om mijn kans te grijpen.”

Galarza droomt ambitieus. “Ik droom er wel van om ooit voor mijn land te mogen uitkomen. Ik weet dat de concurrentie bij Argentinië stevig is, maar ik hoop er toch ooit een kans te krijgen. Nu moet ik moet gewoon geduldig zijn en blijven presteren met Genk. Wie weet wat er dan volgt.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.