Alderweireld en Van Bommel van Antwerp zijn niet te spreken over veld STVV

Alderweireld en Van Bommel hekelen STVV-veld: ''Platgespeeld hockeyveld''

25 november 2023 om 08:55
Laatste update: 25 november 2023 om 10:17

Royal Antwerp FC leed vrijdagavond puntenverlies tegen STVV. Het team van trainer Mark van Bommel speelde 1-1 gelijk tegen STVV. Na de wedstrijd richtte Antwerp kritiek op het veld van de tegenstander.

Antwerp-verdediger Toby Alderweireld had vooral moeite met de staat van het veld. ''Op dit veld is het gewoon heel moeilijk voetballen'', vertelde Alderweireld aan Het Laatste Nieuws.

Alderweireld zet zelfs vraagtekens bij de toelaatbaarheid van het veld. ''Het kan toch niet dat er één team op dit veld mag spelen, en de rest op normaal gras? Je moet eraan wennen, en die tijd hebben we niet. Ik vind dat persoonlijk een kleine schande'', zei Alderweireld.

Mark van Bommel, de trainer van Antwerp, omschreef het veld van STVV met twee woorden. ''Platgespeeld hockeyveld'', aldus de coach.

Antwerp staat na het gelijkspel op de 4e plek met 24 punten uit 15 matchen. STVV vult de 8e plek in van de Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.