Romano heeft transfernieuws voor Club Brugge en enorme interesse in Nusa

Winters vertrek van Nusa? Romano brengt update over Club Brugge-goudhaantje

24 november 2023 om 19:30

Antonio Nusa kwam door blessureleed nog niet veel in actie voor Club Brugge dit seizoen, maar is op de transfermarkt wel grof wild. Heel wat buitenlandse clubs hebben het vizier gericht op het goudhaantje, die komende winter andere oorden kan opzoeken.

Afgelopen zomer wilde Chelsea al ver gaan voor de komst van Nusa en bood het zo'n dertig miljoen euro voor de Noor. Nusa zag dat echter zelf niet zitten en wees de aanbieding af. Sindsdien is de interesse in Nusa enkel nog maar gegroeid.

"Volgens mijn bronnen geniet hij concrete belangstelling van teams uit Engeland, Frankrijk en Duitsland", zegt transferexpert Fabrizio Romano bij The Daily Briefing. Om welke clubs het gaat, is echter niet bekend.

De kans dat Nusa deze winter ook vertrekt bij Club Brugge, is volgens Romano ook bijzonder klein. "Alleen een waanzinnig bod kan de situatie veranderen, ook omdat Nusa zelf niet gehaast is", geeft hij aan. "Hij wil zijn tijd nemen om samen met zijn zaakwaarnemer, die over een goed netwerk beschikt bij de Europese topclubs, over zijn toekomst te beslissen. Wellicht zal er daarom pas in de zomer wat bewegen", klinkt het.

De achttienjarige Nusa kwam dit seizoen zeventien keer uit voor Club Brugge, waarin hij goed was voor twee doelpunten en drie assists. Komende zomer moet hij bij een transfer het record in de JPL verpulveren en Club Brugge de jackpot opleveren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.