Nieuw ontslag, maar Vanderhaeghe denkt nog niet aan stoppen: "Ben het niet beu"

24 november 2023 om 21:48

Yves Vanderhaeghe werd onlangs bedankt voor bewezen diensten bij Al Faisaly en moet opnieuw op zoek naar een nieuwe club. Voor Vanderhaeghe opnieuw een ontslag in zijn carrière, al denkt hij nog niet aan stoppen.

Amper vijf maanden geleden werd Vanderhaeghe aangesteld als trainer van Al Faisaly, maar zijn avontuur in Saudi-Arabië kreeg al snel een einde. Dat het zo een beperkt avontuur was, verrast Vanderhaeghe ook niet. "Vorig jaar hebben ze ook 3 trainers versleten. Ik wist dus wel wat me te wachten stond", klinkt het bij Sporza.

Vanderhaeghe is na zijn ontslag dus opnieuw clubloos en moet opnieuw op zoek naar een nieuwe ploeg. Ondanks die vele ontslagen de voorbije jaren blijft hij toch op zoek. "Ik ben 53 jaar. Het voetbal ben ik niet beu, al ben ik soms ontgoocheld in hoe men trainers behandelt", geeft hij nog aan.

Waar zijn toekomst ligt, is voorlopig nog onduidelijk. Uitgezonderd zijn periode in Saudi-Arabië was Vanderhaeghe voorlopig enkel coach in België. Zo was hij trainer van KV Kortrijk, KV Oostende, KAA Gent en Cercle Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.