Courtois over hoofdtrainerschap: "Mishel schopt me buiten"

Courtois als hoofdtrainer? “Denk dat Mishel me buiten zou schoppen”

23 november 2023 om 14:22

Thibaut Courtois ging in een uitgebreid interview met Het Nieuwsblad dieper in op zijn toekomstplannen. De geblesseerde doelman van Real Madrid geeft aan dat hij het belangrijk vindt om mensen te helpen. Een toekomst als hoofdtrainer zit er hoogstwaarschijnlijk niet in voor Courtois.

Courtois vertelt open over zijn toekomstplannen, de doelman is van plan om zijn roedel uit te breiden. “Ons gezin laten groeien, dat is het eerste. En mensen helpen, dat is voor ons beiden het belangrijkste. Sterk terugkeren na mijn blessure en op mijn best presteren. Onze zaken uitbouwen en blijven genieten van ons leven in Madrid, met het gezin en onze vijf honden”, deelt Courtois.

Courtois wordt vervolgens gevraagd of hij interesse heeft in een carrière als hoofdtrainer. “Ik hou van sport en zal er altijd aan verbonden blijven, maar als ik met pensioen ga, zie ik mezelf eerder een jeugdploeg trainen dan trainer te worden van een eerste ploeg. Het is te druk en ik zou te veel weg van huis zijn. Ik denk dat Mishel me buiten zou schoppen”, besluit een lachende Courtois.