PSV en Dirkx  (ex-Antwerp) in onderhandeling over terugkeer

'PSV sluit rechterhand Van Bommel bij Antwerp na één jaar weer in de armen'

14 november 2023 om 14:22

PSV wil oud assistent-coach Jürgen Dirkx (ex-Royal Antwerp FC) weer inlijven. Dit zou merkwaardig zijn, want vorig jaar vertrok hij nog uit Eindhoven. Dirkx zit op dit moment zonder club, Dirkx verliet Antwerp nadat hij als assistent van hoofdtrainer Mark van Bommel 'Den Dubbel' pakte met The Great Old. 

'Beide partijen hebben elkaar zogezegd nodig', meldt het Eindhovens Dagblad. Voor de Onder 17 is PSV op zoek naar een coach. Naar verluidt wil Dirkx zelf graag weer bij PSV werken. De 48-jarige trainer zou niet meer op het hoogste niveau willen trainen, waardoor het voor alle partijen goed uitkomt dat Dirkx in de jeugdopleiding van PSV kan terugkeren.

Vorig jaar vertrok Dirkx bij de jeugdopleiding van PSV om assistent te worden bij het Royal Antwerp FC van trainer Mark Van Bommel. Toen was er nog gedoe om een afkoopsom. Dirkx en Van Bommel werkten eerder al samen bij PSV en kenden in Antwerpen een waanzinnig seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.