Gazzetta geeft Lukaku laagste score: ‘Wedstrijd tegen Inter heeft de reus geveld’

Gazzetta geeft Lukaku laagste score: ‘Wedstrijd tegen Inter heeft de reus geveld’

13 november 2023 om 10:59

De Romeinse derby tussen AS Roma en SS Lazio heeft geen winnaar opgeleverd. In een spannende clash, met Romelu Lukaku als middelpunt van AS Roma, wist geen van beide ploegen te scoren. De stand bleef 0-0. Lukaku kreeg opnieuw een laag kritiek over zich heen. 

Het was een echte derbydag voor Lukaku, die het met AS Roma opnam tegen lokale rivalen Lazio. Het was ook de eerste Romeinse derby voor Lukaku, die de hele wedstrijd speelde maar niet scoorde. Lukaku, die niet veel te zien was, had een moeilijke wedstrijd en vormde nauwelijks een bedreiging. Uiteindelijk wisten beide ploegen niet te scoren, waardoor de stand op 0-0 bleef steken.

La Gazzetta dello Sport gaf Lukaku de laagste score (een vijf op tien) van alle spelers op het veld. 'In vier wedstrijden, liet hij één wapenfeit optekenen: de winninggoal tegen Lecce', gaf de Italiaanse sportkrant aan, geciteerd door Het Nieuwsblad. 'Het is alsof de wedstrijd tegen Inter de reus heeft geveld. Maar in de derby tegen Lazio kreeg hij weinig steun en moest hij vaak teruglopen om de bal te gaan ophalen.'