Vrancken voor KRC Genk – OH Leuven

Vrancken voor KRC Genk – OH Leuven: “Beste versie van onszelf laten zien”

11 november 2023 om 16:41

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt vooruit op de Jupiler Pro League-match tegen OH Leuven. Genk speelde in de Conference League met 1-1 gelijk tegen het Hongaarse Ferencváros. Vrancken was tevreden over de geleverde strijd en wil dezelfde energie bij De Genkies zien.

Vrancken blikt terug op de geleverde strijd van Genk tegen Ferencváros. “Ik kan niets zeggen van de inzet van de jongens en de manier waarop ze ervoor gingen. Het is nog zaak om de kansen af te maken die we creëren”, deelt Vrancken via de officiële kanalen van Genk.

Vrancken wil diezelfde energie bij Genk zien tegen Leuven. “De energie die we in Hongarije toonden, hebben we iedere keer nodig als we een wedstrijd willen winnen. Zo ook komende zondag”, klinkt het bij Vrancken.

Leuven heeft met Óscar Garcìa een nieuwe hoofdtrainer, weet ook Vrancken. “Altijd als er een nieuwe coach is, is het moeilijk om in te schatten wat ze precies gaan doen. We bereiden ons voor op elk mogelijk scenario. We moeten klaar zijn om ons aan te passen om zo de beste versie van onszelf te laten zien”, besluit Vrancken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.