Vanhaezebrouck voor Charleroi – KAA Gent

Vanhaezebrouck voor Charleroi – Gent: “Kan dubbel plooien tegen de grote ploegen”

3 november 2023 om 14:18
Laatste update: 3 november 2023 om 14:31

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, blikt vooruit op de Jupiler Pro League-match tegen Sporting Charleroi. De Buffalo’s gaan op bezoek bij De Zebra’s en Vanhaezebrouck verwacht een pittige match.

Vanhaezebrouck vertelt over Charleroi, de opponent van Gent. “Het is moeilijk, ze staan niet geweldig in de klassering. Het is een ploeg die zich altijd wel dubbel kan plooien tegen de grote ploegen. Die vaak te veel punten laat liggen in de duels tegen de kleinere ploegen”, vertelt Vanhaezebrouck via de officiële kanalen van Gent.

Vanhaezebrouck gelooft dat Charleroi altijd sterker speelt tegen de grotere Belgische ploegen. “Maar als ze tegen een topploeg spelen zeker thuis maar zelfs op verplaatsing, maar ook op Union spelen ze een hele goede partij. Waar ze meer hadden kunnen halen en misschien meer hadden verdiend zelfs”, vertelt Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck vervolgt zijn analyse over Charleroi. “Dus ja, het is altijd een moeilijke wedstrijd, naar Charleroi gaan is een moeilijke partij, dat zal nu niet anders zijn. Bij ons herinner ik mij in de eerste periode dat ik hier was, dat Charleroi zo’n beetje onze boeman was. De enige ploeg die ons veel punten afsnoepte. Daar is dan wel verandering in gekomen, maar de laatste tijd is het nu weer een beetje zo”, besluit Vanhaezebrouck.