Stijnen na Patro Eisden - KAA Gent in Croky Cup

Stijnen na Patro Eisden – Gent: “Kijk maar naar wat Beerschot moest ondergaan”

2 november 2023 om 16:40

Stijn Stijnen, de hoofdtrainer van Patro Eisden, was niet te spreken over de arbitrage na het met 1-3 verloren bekerduel tegen KAA Gent. Toch uit Stijnen zich zeer positief over de manier waarop zijn team voor de dag kwam tegen De Buffalo’s.

Stijnen vond dat de arbitrage meerdere fouten maakte tijdens de match tussen Patro Eisden en Gent. “KAA Gent vond geen antwoord op onze organisatie. Als je verliest doe je dat liever op sterkte en niet op deze manier door een ref die de pedalen compleet verloor”, deelt Stijnen via de officiële kanalen van Patro Eisden.

Stijnen sluit zeer complimenteus af richting zijn spelers bij Patro Eisden. “Maar een dikke pluim voor mijn spelers. Ze bezorgden de club weer een mooie avond en een echte wedstrijd. Je kan in dit soort wedstrijden ook andere zaken meemaken als je niet bij de les bent. Kijk maar naar wat Beerschot moest ondergaan gisteren. Dat hebben wij niet toegelaten door een schitterende mentaliteit te koppelen aan ook voetballend goeie acties”, besluit Stijnen.