Club Brugge haalt flink uit in de beker, Beerschot krijgt pak slaag

Club Brugge geeft Beerschot een pandoering, Skov Olsen schittert

1 november 2023 om 22:34
Laatste update: 1 november 2023 om 22:36

Club Brugge nam het in de Croky Cup op tegen tweedeklasser Beerschot. Blauw-Zwart haalde flink uit en won met 0-6.

Beerschot moest al vroeg achtervolgen na een doelpunt van Thiago, de Braziliaan knalde de bal knap in het dak van het doel. Na 23 minuten begon de Skov Olsen-show. De Deen strafte eerst een blunder van Cagro af en gaf vervolgens de assist voor Odoi: 0-3 na een halfuur spelen.

Twee minuten later was het Vetlesen die de bal kon binnenjassen na een assist van Skov Olsen. Vlak voor rust was het weer de Deen die in de schijnwerpers stond. De flankaanvaller schoot een bal prachtig tegen de netten. Sansusi raakte namens Beerschot nog de lat, maar de ruststand bleef bij 0-5.

De wedstrijd was dan al gespeeld, maar Club Brugge maakte vlak na rust al de 0-6. Weer een fout in de defensie waar een terugspeelbal te kort werd ingespeeld op de doelman. Thiago ging met de bal aan de haal en legde de bal panklaar voor Vetlesen.

Club Brugge voerde vervolgens wissels door en Barbera maakte zijn debuut voor Blauw-Zwart. Nusa leek dan op weg naar de 0-7, maar doelman Matijas redde miraculeus. 0-6 bleef uiteindelijk de eindstand.