Hazard op Ballon D’Or: “Op dit moment mis ik het voetbal niet, we zullen zien”

Hazard op Ballon D’Or: “Op dit moment mis ik het voetbal niet, we zullen zien”

31 oktober 2023 om 15:42

Eden Hazard was op maandag een eregast op het gala van de Ballon D’Or. De voormalige kapitein van de Rode Duivels was dan ook een gewilde man voor de camera. Na eerder te hebben toegegeven dat hij 'geen plezier meer had op het veld', sprak de 32-jarige over het leven na het voetbal.

Toen hem door TNT Sports werd gevraagd hoe hij van het leven na het voetbal genoot, zei hij: “Het is perfect. Het is perfect. Ik geniet van het leven en van het gezin met de kinderen”, citeert de Daily Mail. “Ik kan doen wat ik wil en het is een perfect leven”, benadrukt Hazard nog eens. 

Hazard zat zonder club nadat zijn contract met Madrid werd ontbonden en besloot de schoenen aan de haak te hangen. Hij vertelde de zender verder nog dat hij geen spijt heeft van zijn beslissing. Hij zei dat hij het niet mist om het veld op te stappen.  

Helemaal het voetbal loslaten lijkt Hazard toch ook niet te doen. In de zetel thuis zet de voormalige kapitein van de Rode Duivels regelmatig het voetbal op. "Natuurlijk kijk ik nog veel voetbal. Ik heb kinderen. Zij spelen voetbal. Ik kijk het op tv als ik kan. Ik doe ook andere dingen, maar op dit moment mis ik het voetballen niet. We zullen zien over een paar maanden”, besluit Hazard.