Voormalig Inter-CEO verdedigt Lukaku: “Ze hebben een grove fout gemaakt”

Voormalig Inter-CEO verdedigt Lukaku: “Ze hebben een grove fout gemaakt”

27 oktober 2023 om 22:22

Romelu Lukaku keert komende speeldag met AS Roma terug naar ex-club Inter. Na de woelige transferperiode/soap zullen alle ogen gericht zijn op de Rode Duivel.

In Italië krijgt Lukaku plots steun van vooralige Inter-CEO Ernesto Paolillo. “Inter heeft een grove fout gemaakt met Lukaku”, citeert La Gazzetta dello Sport. De voormalige beleidsbepaler van de Italiaanse topclub wijst ook naar de Champions League-finale tegen Manchester City.

Daarin moest een Lukaku in vorm genoegen nemen met een reserverol. “Ze stelden Lukaku teleur. Hij werd niét op de juiste manier behandeld. Romelu verdiende het om vanaf minuut één te spelen. Toen hij kon rekenen op frisse medemaats, en niet op flanken die al uitgeput waren en Lukaku niet meer op de juiste manier konden bereiken en aanspelen.”

Paolillo verdedigt ook de transferkeuze van Lukaku. “Lukaku wou garanties om eerste spits te zijn bij de Nerazzurri. Maar die belofte kreeg hij niet. Dan is het logisch dat iedereen zijn eigen keuzes maakt. Ik begrijp daarom waarom Lukaku een aanbod van Inter weigerde", citeert Het Laatste Nieuws.