LIVE: Yusuf vervangt geblesseerde Keita tegen Porto in Champions League

LIVE: Porto bezorgt Antwerp een volgende opdoffer (gesloten)

25 oktober 2023 om 22:53
Laatste update: 25 oktober 2023 om 22:53

Royal Antwerp FC neemt het in de Groep H van de Champions League op tegen FC Porto. De Portugezen komen op bezoek op De Bosuil. Het belooft een flinke uitdaging te worden voor de manschappen van hoofdtrainer Mark van Bommel, maar de punten voor Antwerp zijn broodnodig in de Champions League. VoetbalPrimeur.be geeft LIVE wedstrijdverslag.

 

De laatste Champions Leaguematch van Antwerp had twee gezichten. The Great Old toonde zich zeer sterk in de eerste helft tegen Shakhtar Donetsk, maar ging in de tweede helft uiteindelijk toch nog kopje onder. Er werd op De Bosuil uiteindelijk met 2-3 verloren. Eerder ging Antwerp op bezoek bij FC Barcelona, maar die ploeg bleek een paar maatjes te groot, het werd 5-0. Het is nu zaak voor Antwerp om de eerste punten te gaan bemachtigen, al belooft dit tegen Porto een hevige opgave te worden.

Opstelling Royal Antwerp FC:

FC Porto heeft tot nu toe drie punten verzameld in Groep H van de Champions League. Porto speelde uit tegen Shakhtar Donetsk en won met 1-3, vervolgens kreeg Porto Barcelona op bezoek. Tegen Barcelona kwam Porto net te kort en verloor het thuis met 0-1. Tegen Antwerp zal de ploeg geen genoegen nemen met minder dan drie punten. Porto staat op dit moment op de derde plaats in de Portugese Primeira Liga, op drie punten achterstand van koploper Sporting Portugal.

Opstelling FC Porto: