OFFICIEEL: Cardenas (Head of Scouting) verlaat KAA Gent

OFFICIEEL: Cardenas (Head of Scouting) verlaat KAA Gent, Verheuge nu coördinator

23 oktober 2023 om 18:41

Samuel Cardenas, de Head of Scouting van KAA Gent, heeft beslist om De Buffalo’s te verlaten. Samuel was sinds 2020 actief in de scoutingcel van Gent, maar heeft er na drie jaar voor gekozen om Gent te verlaten.

Samuel geeft aan dat het geen makkelijke keuze was om Gent te verlaten. “Met pijn in het hart heb ik besloten om in onderling overleg mijn contract bij KAA Gent te beëindigen. Na 3 fantastische jaren vind ik het tijd voor mezelf om door te stromen naar een rol met meer verantwoordelijkheid. Ik wil alle medewerkers van KAA Gent, de spelers en natuurlijk onze fans bedanken”, deelt Samuel via de officiële kanalen van Gent.

Samuel wordt bij Gent vervangen door de 27-jarige Marco Verheuge. Verheuge was eerder verantwoordelijk voor scouting en data-analyse bij de jeugd van Gent. Verheuge is zeer verheugd met zijn nieuwe functie bij Gent. "Dit is voor mij een heel mooie kans en een eer om in deze functie aan de slag te kunnen bij KAA Gent. Het is een uitdaging om mezelf te bewijzen bij het eerste elftal, maar ik ben er klaar voor. Ik ga er alles aan doen om de club te helpen, te beginnen vanaf de komende wintermercato.", aldus Verheuge.