Spileers over de kritiek op Club Brugge

Spileers over de kritiek op Club Brugge: “Niet abnormaal voor een achttienjarige”

11 oktober 2023 om 21:02

Jorne Spileers, de achttienjarige verdediger van Club Brugge, reageert op de kritiek die Club Brugge te verduren krijgt. De ploeg staat momenteel vijfde in de Jupiler Pro League en er werden vooral veel vraagtekens gezet bij de verdediging van Blauw-Zwart.

Spileers werd opnieuw geselecteerd voor de Belgische Beloften, het talent weet dat Club Brugge een aantal lastige weken kende. “Intern weten we dat het wel goed komt als we op deze manier blijven werken. Ik hoor ook dat er commentaar komt op de verdediging, maar zelf krijg ik eerlijk gezegd niet alle kritiek mee. Iedereen heeft mij er van in het begin op gewezen dat ik de commentaren in de pers en op sociale media best zo weinig mogelijk lees”, citeert Het Nieuwsblad Spileers.

Spileers geeft aan dat het voor hem het belangrijkste is wat zijn trainer en ploegmaats bij Club Brugge van hem vinden. “Voor alle duidelijkheid: ik weet ook wel dat ik de voorbije weken foutjes heb gemaakt. Dat lijkt mij ook niet abnormaal voor een achttienjarige. Maar ik kan iedereen verzekeren dat ik er alles aan doe om uit die fouten te leren”, aldus Spileers.