Sterke Vermeeren bij Royal Antwerp FC

Sterke Vermeeren: "Aan de Rode Duivels denk ik niet, ik speelde voor Antwerp"

8 oktober 2023 om 19:55

Royal Antwerp FC won zondagmiddag met 4-1 van Eupen in de Jupiler Pro League. Een welgekomen zege voor The Great Old. Dirigent Arthur Vermeeren werd uitgeroepen tot man van de match, en reageerde opgetogen na de wedstrijd.

Met Dominico Tedesco in de tribunes leek het of Vermeeren wou bewijzen dat hij misschien wel een selectie voor de Rode Duivels verdiend had. Al is hij er zelf niet mee bezig zegt hij. “Aan de Rode Duivels denk ik niet, ik speelde vandaag voor Antwerp en heb wel goed gespeeld”, citeert Sporza de jonge middenvelder.

De vorige wedstrijden van Antwerp zat het vaak net niet mee voor de landskampioen. “De laatste pass ontbrak vaak, of een schot dat net niet goed genoeg was. Vandaag lukt het dan wel, dat laat zien dat we als ploeg het hoofd niet laten hangen”, klinkt het bij Vermeeren.

Vermeeren probeert aan zijn statistieken te werken, en met succes vandaag. De middenvelder was goed voor een doelpunt en een assist. “Ik probeer meer vooruit te spelen en zo extra statistieken te halen. Het is goed dat dat de laatste wedstrijden lukt”, besluit Vermeeren.