Romano: 'Ajax bespreekt positie Steijn na slechtste seizoenstart in clubhistorie'

Romano: 'Ajax bespreekt positie Steijn na slechtste seizoenstart in clubhistorie'

8 oktober 2023 om 19:08

Hoofdtrainer Maurice Steijn ligt wel momenteel erg zwaar onder vuur bij Ajax. Volgens Fabrizio Romano wordt de positie van de Ajax-trainer intern besproken door de clubleiding.

De komende uren of dagen vinden er gesprekken plaats over het mogelijke ontslag van Steijn, klinkt het. Het is geen geheim dat er grote vraagtekens worden gezet bij het functioneren van de hoofdtrainer, nu Ajax zestiende staat in de Eredivisie. Ook Romano spreekt van een 'horrible start'.

Na het laatste fluitsignaal bij Ajax - AZ was te zien dat Louis van Gaal, sinds deze week voetbaltechnisch adviseur van de raad van commissarissen, druk in gesprek was met algemeen directeur Jan van Halst. In zijn huidige functie zal Van Halst de knoop moeten doorhaken.

Met de nederlaag tegen AZ (1-2) is Ajax officieel bezig aan zijn slechtste seizoenstart in de 67-jarige Eredivisie-historie. De Amsterdammers voetbalden in zes duels slechts vijf punten bij elkaar. Na de interlandbreak speelt de ploeg van - nu nog - Steijn tegen hekkensluiter FC Utrecht.