Tissoudali scoort er twee in partij 100 voor Gent: "Ik voel me fitter nu"

5 oktober 2023 om 23:29

Tegen Maccabi Tel Aviv kreeg Tarik Tissoudali opnieuw een basisplek en bedankte de Marokkaan ook voor het vertrouwen van Hein Vanhaezebrouck. In zijn honderdste match voor KAA Gent scoorde hij twee keer en hielp hij de Buffalo's aan de 2-0 overwinning.

"Ik ben blij dat we gewonnen hebben en dat ik betrokken was bij de twee doelpunten", begon Tissoudali aan zijn reactie bij Sporza. "Ook met dank aan Julien (De Sart, red.). Hij stond op het lijstje, maar gunde mij de penalty", gooide hij nog met bloemetjes naar zijn ploegmaat.

Gent was dominant en wist uiteindelijk ook met 2-0 te winnen. Tissoudali is alvast tevreden met de prestatie van hem en zijn ploegmaats. "We zijn goed aan de wedstrijd begonnen, we moesten weer met energie spelen. Dat was de laatste weken wat minder, maar vanavond is dat weer gelukt. We hebben vanaf de eerste minuut druk gezet, met veel energie, en dan zijn we op ons best", klinkt het.

Na zijn maandenlange blessure blikt Tissoudali nu vooruit. Hij lijkt weer helemaal klaar om een belangrijke rol te gaan spelen bij Gent. "Ik voel me nu fitter en ben minder snel moe, ik kan iets meer energie in mijn spel brengen. Ik speel nu een paar keer 90 minuten na elkaar, dat is het belangrijkste na zo'n blessure", besluit hij.