Club Brugge mist Nusa en sterkhouder in Conference League

Aderlating, na Nusa reist ook topscorer Club Brugge niet mee naar Bodø/Glimt

4 oktober 2023 om 10:20

Club Brugge vertrekt zonder smaakmakers Andreas Skov Olsen en Antonio Nusa naar Noorwegen voor de Conference Leaguegroepsmatch met Bodø/Glimt. Nusa is nog steeds geblesseerd, maar de reden waarom Skov Olsen niet meereist is nog niet bekend.

Skov Olsen en Nusa hebben zich dit seizoen al meermaals getoond. Skov Olsen is topscorer en heeft na 15 matchen al 9 keer gescoord. Het is een aderlating voor Club Brugge dat deze twee flankspelers er niet bij zijn tegen Bodø/Glimt, de oude werkgever van Hugo Vetlesen.

Er is ook goed nieuws voor Club Brugge in de Conference League, Tajon Buchanan  heeft zich bij de selectie gevoegd en reist mee naar Noorwegen. Het is nog de vraag in hoeverre Buchanan inzetbaar is, de rechtsbuiten komt net terug van blessureleed. Naast Buchanan reist ook de talentvolle Shion Homma mee. 

Club Brugge zit samen met Bodø/Glimt  in Groep D van de Conference League. In de eerste match speelde Club Brugge met 1-1 gelijk tegen het Turkse Besiktas. Bodø/Glimt nam het op tegen FC Lugano, deze match eindigde in een 0-0 gelijkspel.