Degryse kritisch op Club Brugge, Genk, Antwerp, Gent en RSCA

Degryse over Club Brugge, Genk, Antwerp, Gent en RSCA: “Geen enkele dominant"

2 oktober 2023 om 11:36

Marc Degryse verbaast zich over Club Brugge, KRC Genk, Royal Antwerp, KAA Gent en RSC Anderlecht in de Jupiler Pro League. De analist kan er niet bij dat geen een van de grote Belgische ploegen dominant voor de dag kan komen in de Jupiler Pro League.

Degryse ziet dat alle grote ploegen in België het iedere week weer zwaar hebben. “Het is met onze grote ploegen stuk voor stuk behelpen. Geen enkele onder hen is dominant. Elke tegenstander ruikt zijn kans”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Volgens Degryse is Union SG de enige uitzondering in de Jupiler Pro League. Die mannen wijzigden gisteren hun ploeg op vijf plaatsen en nog konden ze redelijk makkelijk winnen van Charleroi. Hoe Blessin het klaarspeelt, is mij een raadsel, maar ik doe mijn petje af”, aldus Degryse.

Na negen speelronden in de Jupiler Pro League gaat Union aan kop. De ploeg van hoofdtrainer Blessin heeft tot nu toe negentien punten behaald. KAA Gent volgt op de tweede plaats, De Buffalo’s hebben ook negentien punten. Anderlecht staat derde met achttien punten.