Cercle Brugge kampt met nul op negen: “Momentum snel terugvinden”

Cercle Brugge kampt met nul op negen: “Momentum snel terugvinden”

30 september 2023 om 10:00

Cercle Brugge ging onderuit tegen KV Kortrijk en kampt met een nul op negen. Groen-Zwart was goed aan het seizoen begonnen, maar kent nu een terugval. Miron Muslic sprak met Het Nieuwsblad.

Muslic weet dat er een gebrek aan vertrouwen is bij Cercle. “Toch haalden we zonder veel averij de rust en nadien vond ik ons beter. Tot die blessure dus en de lange onderbreking. De eerste goal van Kortrijk was een individuele misser van ons. Die worden tegenwoordig genadeloos afgestraft.”

Cercle Brugge heeft nu een nul op negen. “We hebben er nog alles aan gedaan om terug te keren tot 2-2 en we waren er ook heel dicht bij. We verloren nu wel drie keer op rij, maar vergeet niet dat we hiervoor ook drie keer op rij wonnen. Daar waren moeilijke matchen op Standard en Sint-Truiden bij.”

Cercle Brugge moet de goede vorm terug zien te vinden. “Dat momentum moeten we nu zo snel mogelijk terugvinden. Ik wist al langer dat september voor ons een uitdagende maand zou worden en dat is ook gebleken. Ik ben blij dat september achter de rug is.”