El Khannouss na Club Brugge – Genk

El Khannouss na Club Brugge – Genk: “Ontgoocheling, konden zeker 3 punten winnen”

29 september 2023 om 11:22

Bilal El Khannouss, de nummer 10 van KRC Genk, reageert na het 1-1 gelijkspel uit bij Club Brugge. El Khannouss maakte het enige doelpunt voor Genk en Hans Vanaken deed dit namens Club Brugge. El Khannouss geeft aan dat er meer in had gezeten voor Genk tegen Blauw-Zwart.

El Khannouss vindt dat Genk vooral in de eerste helft meer verdiende tegen Club Brugge. “Ik denk dat we een hele goede eerste helft spelen, waarin we efficiënter moesten zijn. Daarin konden we zeker nog een of twee doelpunten maken”, vertelt El Khannouss aan Sporza.

El Khannouss wist in de blessuretijd van de eerste helft te scoren voor Genk tegen Club Brugge na een vloeiende aanval. El Khannouss legt uit hoe de goal tot stand kwam. “Intensiteit in het spel en vechtlust, dat was de boodschap en dat hebben we goed gedaan in de eerste helft”, deelt El Khannouss.

El Khannouss wist dat Club Brugge fel uit de kleedkamer ging komen na zijn doelpunt vlak voor rust. “Tweede helft was niet goed genoeg, we wisten dat zij scherp uit de kleedkamer gingen komen en gingen pushen met hun fans”, meent El Khannouss.

El Khannouss zag aanvoerder Bryan Heynen uitvallen bij Genk, volgens El Khannouss was het ermee eens dat dit een kantelpunt was. “Ja ik denk het wel, Bryan is heel belangrijk voor de ploeg in balbezit en balverlies het was een beetje moeilijk zonder hem”, aldus El Khannouss.

El Khannouss houdt een dubbel gevoel over aan het gelijkspel tegen Club Brugge. We gaan altijd voor de overwinning, maar soms maken de details het verschil. Zo is dat vandaag ook. Een dubbel gevoel, ontgoocheling, want we konden zeker de drie punten winnen hier vandaag”, besluit El Khannouss.