De Coninck: ''Buffalo's moeten op slecht moment naar de Bosuil''

De Coninck: ''Buffalo's moeten op slecht moment naar de Bosuil''

26 september 2023 om 07:30

Woensdagavond speelt KAA Gent uit tegen Royal Antwerp FC. Het betreft een inhaalwedstrijd vanwege Europese verplichtingen. Wim De Coninck, die bij beide teams in het doel heeft gestaan, blikt vooruit op de Jupiler Pro League-match.

''Tegen RWDM moest Antwerp altijd winnen, maar voor rust speelden ze ook zeker niet goed'', vertelde de voormalige keeper aan Het Nieuwsblad.

''Ik vrees evenwel dat de Buffalo's nu op een slecht moment naar de Bosuil komen'', zei De Coninck over het aanstaande treffen tussen Antwerp en Gent.

''Je merkt ook wel dat het Champions League-verhaal wat punten heeft gekost'', vertelt de ex-trainer van Antwerp over de redenen van het morsen van punten door de Great Old.

''Antwerp zal willen terugslaan en ze zullen de kloof met Gent ook niet groter willen laten worden'', aldus de voormalige doelman, die verwacht dat het team van trainer Mark van Bommel gedreven aan de start zal verschijnen.

KAA Gent staat momenteel aan kop in de Jupiler Pro League. Antwerp moet een achterstand van 5 punten zien te dichten op de huidige nummer 1.