Kompany na nederlaag tegen United: “We hadden zeker punten kunnen pakken”

Kompany na nederlaag tegen United: “We hadden zeker punten kunnen pakken”

24 september 2023 om 11:45

Het wil maar niet lukken voor Vincent Kompany en Burnley FC. Zaterdagavond verloor Kompany’s ploeg met 0-1 van Manchester United. The Clarets speelden goed en wist United onder druk te zetten. Een gelijkspel had zeker niet gestolen geweest … Dat gelooft ook Kompany. 

Kompany benadrukt dan ook dat de 'resultaten zullen komen' voor Burnley nadat zijn ploeg naar de onderkant van de Premier League is gezakt na de nederlaag tegen Man United. Kompany vond de prestatie van Burnley bemoedigend, ondanks een vierde opeenvolgende thuisnederlaag.

“We hebben veertien nieuwe spelers gehaald in de zomer en toen ik het wedstrijdschema zag - Manchester City, Aston Villa, Tottenham, Manchester United, Newcastle en Chelsea in de eerste 10 wedstrijden, dacht ik dat het een moeilijke start zou worden”, aldus Kompany, geciteerd door de Daily Mail

“Als ik naar de prestatie van vandaag kijk, weet ik dat er resultaten zullen komen”, gaat de Belg verder. “We hadden de hele wedstrijd goede druk, we werden nooit blootgesteld en we stonden verdedigend solide. Het was een goede prestatie en ik hoop dat het de spelers vertrouwen geeft. 'We hadden twee of drie enorme kansen en we hadden zeker punten kunnen pakken.”