LIVE-Discussie: Cercle Brugge tegenover Union SG

LIVE-Discussie: Amoura maakt zijn tweede voor Union tegen Cercle Brugge

24 september 2023 om 17:14
Laatste update: 24 september 2023 om 17:14

Het belooft een hevige match te worden tussen Cercle Brugge en Union SG in de achtste speelronde van de Jupiler Pro League. Beide ploegen staan erom bekend dat ze qua inzet en intensiteit tot het gaatje gaan. Cercle staat op de vierde plaats, Union SG op de tiende plaats, toch ontlopen ze elkaar in de punten nauwelijks.

Cercle Brugge en hoofdtrainer Miron Muslic nemen het op tegen Union. Cercle is erg degelijk begonnen aan dit Jupiler Pro League-seizoen. De ploeg staat vierde en wist na zeven matchen al twaalf punten te bemachtigen. Met Union SG komt er een tegenstander op bezoek met een vergelijkbare strijdwijze. Cercle kreeg vorige week een tik doordat de ploeg verloor van promovendus RWDM.

Opstelling Cercle Brugge: Warleson, Utkus, Ravych, Daland, Siquet, Lopes, Van der Bruggen, Semedo, Somers, Denkey,  Minda

Union SG en hoofdtrainer Alexander Blessin gaan op bezoek bij Cercle Brugge. Het belooft een intense match te worden tussen beide ploegen. Union behaalde tot nu toe tien punten in zes gespeelde matchen. Afgelopen weekend werd er thuis met 0-2 verloren van Genk, terwijl Union de bovenliggende partij was. Union speelde donderdag ook nog in de Europa League met 1-1 gelijk tegen het Franse Toulouse. Het is nu aan de manschappen van Blessin om zich te herpakken tegen Cercle Brugge. Bij de bezoekers start Vanhoutte, het jeugdproduct van Cercle keert voor even terug naar het oude nest.