Fredberg reageert over de contractverlenging van Riemer bij Anderlecht

Fredberg reageert op contractverlenging: “Weten waar we met Riemer naartoe willen"

22 september 2023 om 21:16

RSC Anderlecht en Brian Riemer hebben beslist om langer met elkaar door te gaan. Riemer ligt nu in het Lotto Park onder contract tot medio 2026. CEO Sports Jesper Fredberg reageerde op de contractverlenging van de trainer.

De voorbije jaren was het komen en gaan van mensen binnen Anderlecht. Fredberg wil daar nu verandering in brengen. "We zijn als club een project aan het uitbouwen waarin stabiliteit en continuïteit belangrijk zijn. We weten waar we met Brian naartoe willen en dan is het ook belangrijk om klaarheid te scheppen over de nabije toekomst", klinkt het op de website van Anderlecht.

Lang niet alle supporters lopen warm van Riemer. Zij vinden het dan ook een verrassing at Anderlecht nu al het contract van de trainer heeft verlengd. Fredberg lijkt evenwel zeker dat Riemer de juiste man op de juiste plaats is. "We appreciëren Brian zijn harde werk en zijn engagement voor deze club en we willen samen verder bouwen om dit team en deze club terug te brengen waar het hoort", stelt de CEO Sports van Anderlecht nog.