Witsel over mogelijke terugkeer bij Standard

Witsel over terugkeer bij Standard: “Nu zit het toch in mijn achterhoofd”

22 september 2023 om 18:20

Axel Witsel, de ervaren middenvelder van Atlético Madrid, wordt gevraagd over zijn toekomst. De 34-jarige middenvelder heeft nog een contract tot de zomer van 2024 bij Atlético Madrid. Witsel wordt gevraagd of hij een mogelijke terugkeer naar zijn oude nest Standard ziet zitten.

Witsel wordt gevraagd hoe zijn toekomst eruitziet. “Ik concentreer me op dit seizoen, het klopt dat ik nog een contract van één jaar heb bij Atlético Madrid. Je weet niet wat er op het einde van dit seizoen zal gebeuren. Veel zal afhangen van hoe dit seizoen verloopt”, vertelt Witsel voor de camera’s van DAZN.

Witsel wordt vervolgens gevraagd of een terugkeer naar het oude nest Standard onder de mogelijkheden valt. Vroeger heb ik altijd gezegd van niet, dat is duidelijk. Maar nu zit het toch in mijn achterhoofd”, besluit de voormalige Rode Duivel.

Witsel kwam voort uit de jeugdopleiding van Standard. Voor De Rouches speelde Witsel in totaal 194 matchen. In 2011 verruilde Witsel Standard voor het Portugese SL Benfica. Witsel werd door Benfica voor 9 miljoen euro overgenomen. Witsel heeft ook een karrevracht aan interlands op zijn naam staan, de middenvelder speelde maar liefst 130 matchen voor De Rode Duivels.