Ten Hag geconfronteerd met 'lek' bij Manchester United

Ten Hag over 'lek' bij Man United: "Weet niet of er een lek is, ken mijn spelers"

22 september 2023 om 16:47

Jadon Sancho keert niet terug in de wedstrijdselectie voor het competitieduel met Burnley, zo geeft Manchester United-manager Erik ten Hag aan. De Nederlander weigert dieper op de situatie in te gaan.

Sancho werd vorige week uit de selectie gezet door Ten Hag, nadat hij op X - voorheen Twitter - van zich af had gebeten toen hem een gebrek aan arbeid verweten werd. Voorlopig hoeft de Engelsman er niet op te rekenen dat hij weer terugkeert. "Jadon zit morgen niet bij de selectie", bevestigt Ten Hag op de persconferentie. "Alles hangt van hem af. Wij bereiden ons voor op Burnley, daar ligt onze focus.

Diverse Engelse tabloids schreven deze week dat spelers klagen over de werkwijze van Ten Hag. Zo zou een aantal spelers het onbegrijpelijk vinden hoe de manager gehandeld heeft inzake het aflopende contract van David de Gea en de uitsluiting van Antony en Sancho. Ten Hag wuift die 'suggesties' weg. "Ik weet niet of er een lek is, maar ik ken mijn spelers."

"Iedereen mag suggesties doen, daar zijn wij oké mee. Het enige wat je bij United moet doen is elke wedstrijd is winnen, dus in die optiek verandert er niets", aldus Ten Hag, die onder druk staat. Van de afgelopen vijf wedstrijden won United er slechts één.