Riemer voor RSC Anderlecht - Club Brugge

Riemer (Anderlecht): “Al een hele tijd niet meer kunnen winnen tegen Club Brugge”

22 september 2023 om 17:06

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, blikt vooruit op de ontmoeting met Club Brugge. Zondag komt Blauw-Zwart op bezoek in het Lotto Park van paars-wit. Riemer gelooft dat Club Brugge klaar zal zijn voor de strijd, maar heeft goede hoop op een resultaat.

Riemer denkt dat Club Brugge 100 procent klaar zal zijn voor de strijd tegen Anderlecht. "Club Brugge is een heel ervaren team in het Europese voetbal. We hebben al een hele tijd niet meer kunnen winnen tegen Club. Ik hoop en geloof, met het Lotto Park achter ons, dat we kunnen winnen”, citeert Het Laatste Nieuws Riemer.

Riemer gelooft dat het tussen Anderlecht en Club Brugge op de details gaat aankomen. “Dat is hoe topwedstrijden verlopen. Blauw-zwart heeft heel wat offensieve power. Maar tegelijk gaven ze gisteren weer een doelpunt weg”, besluit Riemer.

Zowel Anderlecht als Club Brugge zijn degelijk begonnen aan dit Jupiler Pro League-seizoen. Anderlecht staat op een tweede plaats met 14 punten na zeven gespeelde matchen. Club Brugge staat derde en heeft 13 punten na zes gespeelde matchen. KAA Gent staat bovenaan met 14 punten na zes gespeelde wedstridjen.