‘Schmeichel (Anderlecht) nog steeds kans om topper tegen Club Brugge te spelen’

Riemer geeft update over Schmeichel: “Hij traint weer met groep Anderlecht”

22 september 2023 om 14:46
Laatste update: 22 september 2023 om 14:46

Kasper Schmeichel, de nieuwe keeper van RSC Anderlecht, was er afgelopen weekend niet bij door een blessure aan de ribben. De Deense doelman traint ondertussen gedeeltelijk in Neerpede en een beslissing over zijn beschikbaarheid voor de topper tegen Club Brugge wordt mogelijk pas zaterdag genomen.

Schmeichel weet nog niet of hij zondag bij de selectie zal zitten voor de Topper. De Deen liep afgelopen zaterdag tijdens de training een kleine breuk in zijn ribben op en traint deze week slechts gedeeltelijk mee op het veld. Hij brengt volgens L’Avenir ook tijd door in de gym.

De beslissing of hij fit genoeg zal zijn om zondag mee te doen, is nog niet genomen door de staf. Het antwoord wordt pas op de training van zaterdag verwacht. Schmeichel maakt nog steeds kans om dit weekend zijn debuut bij RSC Anderlecht te maken te maken, ook al heeft Dupé een betere kans.

Update: Brian Riemer heeft een update gegeven over de situatie van Kasper Schmeichel. "Kasper traint opnieuw mee. Dat is het enige wat ik er tot nu toe over kan zeggen. We hebben drie hele goede keepers in de kern. Concurrentie zorgt ervoor dat spelers beter zullen presteren. Kijk naar Bart Verbruggen vorig seizoen", citeert Het Laatste Nieuws.