Verhaeghe neemt het op voor Mannaert: "Eén van de co-architecten bij Club Brugge"

11 september 2023 om 21:15

Vincent Mannaert kwam recent nog onder vuur bij Club Brugge en krijgt steeds meer kritiek te verwerken. De CEO van Club Brugge kwam in een negatief daglicht te staan nadat zijn drankgebruik aan de oppervlakte kwam, maar hij geniet nog steeds heel wat steun van Bart Verhaeghe.

Volgens de voorzitter van Club Brugge verdient Mannaert die steun namelijk. "Mensen kunnen een dip hebben", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Maar zijn functioneren en manier van leidinggeven verloopt nog altijd goed. We zijn nog altijd hetzelfde duo als in het begin. We werken nog altijd op dezelfde manier samen", geeft hij aan.

Verhaeghe vindt ook dat Mannaert meer lof verdient. Volgens hem was hij namelijk een bijzonder belangrijke pion in de groei van Club Brugge. "Vincent is één van de co-architecten van Club Brugge. Toen ik begon was ik onder meer thuis in vastgoedprojecten, maar ik kende het voetbal niet. Daarom haalden we Vincent weg bij Zulte Waregem voor zijn kennis en skills. Voor transfers, voor leiderschap", aldus Verhaeghe.