Antwerp snakt naar Barcelona: 2.600 tickets weg in 10 minuten

Antwerp snakt naar CL-hymne in Barcelona: 2.600 tickets verkocht in tien minuten

9 september 2023 om 11:30

Kan je je intrede op het kampioenenbal mooier maken dan met een verplaatsing naar FC Barcelona (ook al vormt Camp Nou dan niet het decor)? Voor Royal Antwerp FC zit er een sprookje aan te komen. Dat beseffen de fans maar al te goed, want die zijn als vliegen op een pot honing op de beschikbare tickets gesprongen.

In totaal had Barça 2.600 kaartjes veil in het bezoekersvak. Die werden vrijdagmiddag aangeboden op de website van Antwerp. Het viel te verwachten dat daar een stormloop van zou komen. Op amper tien minuten tijd waren alle tickets aan de man gebracht, weet Gazet van AntwerpenOver een gebrek aan steun zullen de Antwerp-spelers dus niet kunnen klagen in Barcelona.

Naar goede (of eerder 'slechte', afhankelijk van het perspectief?) gewoonte probeerden een heleboel Antwerpenaren die géén kaartje konden bemachtigen, om in een thuisvak binnen te geraken. Daar was Barça blijkbaar op voorbereid, want dat zou niet gelukt zijn. De ongelukkigen zullen dus moeten achterblijven en de wedstrijd op een televisiescherm volgen.