Rangers-manager lyrisch over PSV

Bakayoko en Lang boezemen Rangers angst in: "Heel goede spelers"

22 augustus 2023 om 16:47

Michael Beale is laaiend enthousiast over PSV. De manager van Rangers FC, die PSV dinsdagavond op bezoek krijgt, stelt dat de ploeg uit Nederland barst van het talent. 

"Ik vind het een heel goed team", aldus Beale in aanloop naar het duel voor de camera van RTL7. De 42-jarige Engelse oefenmeester heeft zijn huiswerk in ieder geval goed gedaan. "Noa Lang (ex-Club Brugge) is een uitstekende speler. Bakayoko (Johan, red.) Babadi (Isaac, red.), de jonge spelers, Veerman (Joey, red.), die wij goed kennen bij Rangers, Sangaré (Ibrahim, red.), De Jong (Luuk, red.). Ze hebben veel hele goede spelers."

"Ik zag er naar uit om Patrick van Aanholt te zien, maar hij heeft een blessure", vervolgt Beale. "Ik ken hem nog van toen hij jong was, toen zaten we allebei bij Chelsea. Maar het ziet er naar uit dat ze snel een goede vervanger hebben gehaald met Sergiño Dest. We weten dat het een hele zware opgave gaat worden, maar wij hebben ook spelers die hopelijk in staat zijn PSV pijn te doen", besluit Beale.