'PSV heeft Tillman binnen, biedt op Debast en wacht op middenvelder'

'PSV geeft Debast en Vranckx niet op en maakt zich klaar voor bod'

9 augustus 2023 om 22:48

PSV is van plan om de komende dagen nog enkele landgenoten in huis te halen. Eerder raakte al bekend dat Zeno Debast en Aster Vranckx op het verlanglijstje staan. De Eindhovenaren zijn nu ook van plan om in actie te schieten voor het duo.

Het ED weet dat PSV nog van plan is om zich serieus te versterken. Centraal achterin richt de club de pijlen op RSC Anderlecht-verdediger Debast. Vermoedelijk wordt er nog deze week een nieuw bod neergelegd bij Anderlecht, van rond de twaalf miljoen euro. Dat lijkt echter niet voldoende te zijn voor paars-wit, dat naar verluidt minstens vijftien miljoen euro verlangt.

Vranckx
Verder zoekt PSV mogelijk nog een middenvelder bij een vertrek van Ibrahim Sangaré. 'Gaat hij weg, dan kan PSV doorpakken op minimaal twee fronten en mogelijk zelfs meer', schrijft de regionale krant, die Aster Vranckx (VfL Wolfsburg) en Jerdy Schouten (Bologna) als de twee kandidaten naar voren schuift.

Het is wel duidelijk dat Vranckx, die twaalf miljoen euro kost, de voorkeur geniet. Niet alleen is Schouten een stukje ouder (26), waardoor hij minder restwaarde heeft. Ook verlangt de Serie A-club meer dan vijftien miljoen euro voor hem. Dat lijkt te gortig voor PSV.