Southampton-coach reageert na bod van Liverpool:

Southampton-coach reageert na bod van Liverpool: "Lavia deed het goed"

26 juli 2023 om 11:59
Laatste update: 26 juli 2023 om 12:13

Romeo Lavia speelde afgelopen seizoen prima bij Southampton. The Saints degradeerden naar The Championship, maar de jonge Rode Duivel liet een goede indruk na. Liverpool FC en Jürgen Klopp werken momenteel aan een deal om Lavia richting de Mersey te halen. 

The Athletic onthulde dinsdag dat hun openingsbod van ongeveer 41 miljoen euro was afgewezen. Southampton zou zo’n 58 miljoen euro willen voor haar smaakmaker. De onderhandelingen worden naar verwachting verder gezet en het lijkt er nu steeds meer op dat er een akkoord komt. Dat schrijft The Athletic. Het is mogelijk dat ‘add-ons’ Liverpool naar een bedrag brengen dat Southampton wel acceptabel vindt.

De 19-jarige Belg speelde dinsdagavond 45 minuten voor Southampton in de 3-2 vriendschappelijke nederlaag tegen Bournemouth. Na afloop van de partij had Russell Martin het volgende te zeggen over de situatie van Lavia. "Ik dacht dat Romeo vanavond, gezien wat er aan de hand is, gewoon zijn ding deed. Het was goed voor hem om op het veld te staan, want hij heeft niet de minuten gehad die anderen hebben gehad”, geciteerd door The Athletic.

"Je kunt om een update vragen, maar die kan ik je niet geven omdat ik het niet weet. Ik ga nu met de sportief directeur praten, maar ik heb me voorbereid op deze wedstrijd."